ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Σοκ… Η εταιρεία μου θα μπορούσε να μετριάσει έως να εξαλείψει την ένταση του φαινομένου!!


 



Σοκ… Η εταιρεία μου θα μπορούσε να μετριάσει έως να εξαλείψει την ένταση του φαινομένου!!







Ο κ. Δημήτρης Σκεπαστιανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας τροποποίησης καιρού 3D Α.Ε. (www.3dsa.gr) δήλωσε πρόσφατα στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι” σχετικά με την αναχαίτιση των πλημμυρών:

“Η εταιρία μου, η οποία παρακολουθεί σε live μετάδοση με δύο ιδιόκτητα ραντάρ την κίνηση των φαινομένων θα μπορούσε να μετριάσει έως να εξαλείψει την ένταση του φαινομένου. Mε τον ίδιο τρόπο που η Ρωσία και η Κίνα στη διάρκεια δύο διαφορετικών Ολυμπιάδων πέτυχαν να προκαλέσουν ήπιες βροχοπτώσεις πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και το φαινόμενο να εκτονωθεί.”

Η κυβέρνηση αρνήθηκε τη συνεργασία του, τόσο με την πυρκαγιά στον Έβρο, η οποία αφέθηκε να καίει επί 15 ημέρες, μέχρι να μη μείνει τίποτα, όσο και με τις πλημμύρες στον Θεσσαλικό κάμπο.

Όποιος μετά από αυτές τις αποκαλύψεις συνεχίζει να πιστεύει ότι οι πρόσφατες καταστροφές στη χώρα μας είναι αποτέλεσμα των στοιχείων της φύσης, της κλιματικής αλλαγής ή απλώς της ανικανότητας των κυβερνώντων, είναι επικίνδυνα αφελής.

Φυσικά δεν υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις δηλώσεις του κου Σκεπαστιανού, ούτε πρόκειται να υπάρξει, όπως συμβαίνει με κάθε σοβαρή καταγγελία που στρέφεται κατά των αρίστων που μάς κυβερνούν ή της ατζέντας που προωθούν. Η δικαιοσύνη ασχολείται πλέον μόνο με γελοιότητες, αγνοώντας τον ελέφαντα στο δωμάτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Και όμως, όλο αυτό θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Πως;https://esykpdkentrikisellados33.blogspot.com/2023/09/blog-post_8.html
ΣΟΚ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

«Προσέφερα την εταιρία μου στη διάθεση του κράτους ώστε να αποφευχθούν οι Πυρκαγιές και οι καταστροφικές καταιγίδες. Να μετριαστεί η ένταση του φαινομένου, αλλά δεν εισακούσθηκα» είπε μιλώντας στον Focus FM 103.6 στην εκπομπή “Focus 8-11” και στον Στέφανο Δαμιανίδη ο κ. Δημήτρης Σκεπαστιανός, μηχανικός αεροσκαφών -πιλότος και πρόεδρος εταιρείας που εξειδικεύεται στην προστασία της αγροτικής παραγωγής με παρεμβάσεις τροποποίησης του καιρού.

«Θα μπορούσαμε να κατευθύνουμε την βροχή στην Θάλασσα, θα είχε αποφευχθεί όλη αυτή η καταστροφή» σημείωσε.

Ακούστε εδώ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:Τροποποίηση του..Καιρού–Ιδού η ελληνική εταιρεία 3Δ Α.Ε. που ασχολείται με την τροποποίησητου..ΚΑΙΡΟΥhttps://esykpdkentrikisellados33.blogspot.com/2023/09/3.html

ΕΝΩΘΕΙΤΕ-ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ:https://www.artemis-sorras.gr/

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια